De Kas van KAAT

Soms heb je heimwee naar de snert of de hutspot van oma. De aardbeien uit eigen tuin die toch echt voller smaken dan die uit de supermarkt. Met biologische groenten en fruit wordt alles wat je maakt toch een stuk lekkerder!

In onze keuken maken we van de recepten van vroeger een eigentijdse variant waarbij je kan proeven hoe de eenvoud het beste smaakt. Onze koks werken uitsluitend met biologische ingrediënten waarbij we koken met de seizoenen. Vier keer per jaar zal het aanbod dan ook weer wisselen. Tevens geldt hier ook dat op ook op is. Eerlijk koken en bakken met wat er vanuit de natuur voorradig is op dat moment.

 

ETEN VAN KAAT uit onze keuken:

- Zoetigheid: Jams, gelei en chutneys (zoet en iets minder zoet). Het hele jaar door vullen we het assortiment aan met fruit en soms ook groenten van het seizoen.

- Hartigheid: Verschillende hartige taarten en quiches maken we van de verse groenten van het land en de eieren van onze eigen kippen. Zonder toevoegingen maar doordat we snel terug koelen zijn onze quiches en taarten gekoeld zeker een aantal dagen houdbaar.

- Versheid: Heerlijke kant en klare maaltijden die wel ergens naar smaken. Onze maaltijden zijn vers gemaakt met biologische ingrediënten. Altijd keuze uit tenminste 3 soorten, zo kun je ook wanneer je minder tijd hebt smakelijk, gezond en vers eten.

- Soepen: Het hele jaar door is het soep-tijd. Onze koks vinden het heerlijk om nieuwe recepten uit te proberen en het resultaat hiervan is een fantastisch assortiment aan verse soepen. Verkrijgbaar in pot (langer houdbaar) of vers in de koeling. Hoe dan ook altijd lekker!

Activiteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag / zaterdag: 9:30 - 17:30 uur
Zondag: gesloten

Copyright © 2018 De Kas van KAAT | Onderdeel van Omega groep