De Kas van KAAT

Welkom in de Kas van KAAT!

Na een wandeling door het park van Buitengoed De Herfte neem je plaats op ons prachtige terras waar we ons te buiten gaan aan een vers gezette cappuccino en een appelKAATje. De kinderen drinken snel hun ranja op en rennen naar de speelhoek zodat de mama’s en papa’s even rustig kunnen bijkomen.

Heb je de koffie al op? Loop dan even mee de kas in om bij de Bakkerij van KAAT te kijken waar ons team van baksters en bakkers samen de lekkerste biologische broden bakken. Naast al die smaakvolle broden kun je hier ook terecht voor cakes, koeken en taarten. Terwijl je een koekje staat te proeven zie je dat er aan de overkant bij het Lunchcafé van KAAT een heerlijk lunchbuffet wordt klaargezet met soep, yoghurt, rijk belegde broodjes en ga zo maar door. 

Terwijl je met grote ogen kijkt naar onze hardwerkende horecamedewerkers valt je oog op een prachtige collectie stoffen en handgemaakt servies uit het Atelier van KAAT. Koekeloer nog even naar alle frutsels en hebbedingetjes, dan kunnen we daarna doorlopen naar buiten. 

Buiten vinden we namelijk de kassen en het land waar onze biologische groenten en worden verbouwd door de dames en heren van SymBIO&zo. De groenten in de kas staan er prachtig bij en er hangt een lekkere groene geur.

Nadat de groenten en het fruit is geoogst komt een deel terecht in de Keuken van KAAT waar ons team van koks allemaal lekkere dingen koken. Denk aan jams en chutneys, hartige taarten en quiches, soepen en biologische kant en klare maaltijden die wél gezond zijn!

Het Eten van KAAT kun je terugvinden in de Winkel van KAAT. Hier kun je voor al je dagelijkse boodschappen terecht. De groente en het fruit van het land ligt hier ook in de groentekoeling te wachten op jou. Dus stop je tas lekker vol met verse producten en vergeet niet ook even een brood mee te nemen!

We hopen dat je lekker tot rust bent gekomen bij ons. Laat nog even een berichtje achter in ons gastenboek en kom snel weer een keer terug.

Groetjes van KAAT!

 

 

 

Contact

Kuyerhuislaan 8D
8025 AS Zwolle

038 2001 800
info@dekasvankaat.nl

Voor reserveringen voor het lunchcafe kunt u mailen naar:
cafe@dekasvankaat.nl 

 

Activiteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
19
20
21
26
27
28

Openingstijden

Zondag en maandag gesloten

dinsdag t/m zaterdag 

Winkel: 9.30 tot 18.00 uur

Horeca: 9.30 tot 18.00 uur. 

* 2e Pinksterdag geopend

Copyright © 2021 De Kas van KAAT | Onderdeel van Omega groep | Website: Rootz*